Opdrachten

Lijkt het je leuk om een gepersonaliseerde stof geweven te laten hebben? Dat kan! Ik werk ook in opdracht. Denk hierbij aan:

  • Het weven van stof met gepersonaliseerde patronen en kleuren
  • Het afwerken van stof
  • Het maken van omslagdoeken, yoga-kussens en nog veel meer

Maar misschien dat je zelf een idee hebt wat je graag wilt realiseren.

Ter inspiratie kun je naar beneden scrollen voor een aantal voorbeelden.

Mocht je interesse hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met mij, via het formulier op de contact pagina.

Saba Tark

Zomer 2015 stond in het teken van weven. In opdracht heb ik drie verschillende stoffen geweven die verwerkt zijn in vier creaties van de collectie The Cubist Poet van Saba Tark.
Op 24 oktober 2015 was het zover en werden de kledingsutkken geshowd tijdens de Dubai Fashion Week.

Kening Hert & Harry Hazze

In de zomer van 2013 werd ik benaderd door Omrop Fryslân met de vraag of ik ook handpoppen kon maken voor een nieuw school televisie programma.  Zo ontstonden aan de hand van een omschrijving de karakters  Kening Hert & Harry Hazze. Een hele bijzondere opdracht waar ik met veel plezier aan gewerkt heb. Er zijn inmiddels al heel wat afleveringen gemaakt en ik kijk er nog steeds met heel veel plezier naar. 

 Bekijk hier de site

Alexandra Stück

In november 2013 kwam ik in contact met Alexandra Stück. Zij zocht voor haar afstudeerproject aan de Design Academy in Eindhoven een wever om haar ideeën uit te werken en in linnen te weven. Tijdens de Dutch Design week in oktober 2014 in Eindhoven was het door mij geweven werk te zien.

 Bekijk hier de site

Handgebreide omslagdoek

Kleur en motief kunnen helemaal afgestemd worden op jouw voorkeur. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met mij via de contact pagina.